VIDEO: O batrana cersetoare,surprinsă băgând banii la păcănele!

O bătrâna care cerşeşte în centrul oraşului Timişoara, implorând mila oamenilor cărora le spune că este bolnavă de cancer, a fost surprinsă într-o sală de jocuri de noroc sau la o cofetărie scumpă din oraş.

Mai mulți timișoreni au fost impresionați, în ultima vreme, de o bătrână care cerșește în oraș și care susține că are cancer și mare nevoie de bani pentru a se trata. Deşi a fost filmată în trecut în timp ce cheltuie banii primiţi de la oamenii cu suflet mare într-un casino, iar recent la o cofetărie scumpă, povestea cerşetoarei încă îi impresionează pe unii.

Dacian, un cititor www.tion.ro, a povestit sursei citate cum sâmbăta trecută a întâlnit-o pe femeie pe stradă şi i s-a făcut milă de ea, dorind să o ajute, deşi era sceptic. Ce a urmat, i-a confirmat că nu se înşelase.

„În această dimineață de 13 februarie, chiar cu o zi înainte de ziua mea, am vrut să fac o faptă bună în lumea asta plină de oameni răi și mârșavi, captivi într-o țară mult mai murdară decât ei. Să începem subiectul: (Acțiunea se petrece în zona Dâmbovița, Timișoara) Am avut programare la tuns de la 11, după ce m-am tuns ajung în parcare, era aproximativ ora 11:50 când a început o ploaie zdravăna și între timp a venit o bătrânică la mine și îmi vorbește cu un glas tremurând și parcă palidă și mai să cadă de pe picioare de slăbită ce era. Îmi spune să o ascult măcar câteva momente, era disperată, a început să îmi spună că este din orașul Reșița (în apropriere de Timișoara) și că este foarte bolnavă, suferă de cancer și îmi cere doar 35 de lei ca să ia autobuzul până acasă. Îmi spune că nu poate să ia nici morfină, deoarece nu a mâncat nimic si este cu burta goală. Știind că ar putea fi o prefăcătorie și un mare teatru, îi spun ca nu am bani la mine (chiar nu aveam, doar acasă) și dau să închid portiera la mașină, dar observ ca îi dă o lacrimă pe fața îmbujorată și pleacă capul în jos, lucru care mă determină să îmi sun părinții și să le cer sfatul. Sfatul părinților este Dumnezeiesc. . Ajuns acasă, tot pe gânduri că am lăsat o bătrânică în ploaie, o bătrânică pe care eu o puteam ajuta, m-am urcat din nou în mașină și m-am dus în căutarea ei. Am parcat în zonă și am început să o caut prin ploaie gândindu-mă că sunt slabe șanse să o mai găsesc, dar soarta face să ne reîntâlnim. O văd de la distanță de aproximativ la 100 de metri de ultima noastră întâlnire. Mă gândesc de 2 ori de data aceasta având în minte sfatul părinților. Mai oprește încă o persoană și îi cere ajutorul (nu surprind discuția fiind la distanța), dar o urmăresc până văd ca intră într-un magazin. Spre surprinderea mea când mă apropii observ ca a intrat într-o cofetărie. Mă credeți că tremuram de nervi?”, a scris, pe Facebook, cititorul nostru.

Ce a urmat este o lecție de actorie din partea femeii, care, mai mult, începe să devină și deranjată de telefonul cu care tânărul o filma.

„Bătrâna se face că nici măcar nu mă mai cunoaște, ba mai mult, mă și amenință cu legea defăimării (sic!)”, mai scrie cititorul nostru.

loading...

Articole similare:

„Tânără sexy, caut un bărbat care să mă lase GRAVI... O tînără din Rusia care a vrut să scape de insistenţele mamei ei, a decis să posteze un mesaj pe internet prin care îşi anunţă că vrea un bărbat care ...
Galerie FOTO: Cel mai bizar cuplu din lume! Uite c... Un cuplu din Statele Unite se numără printre cele mai bizare perechi din lume! Anton Kraft suferă de nanism şi are o înălţime de 1,30 metri. Bărbatul...
A fost prins urinând pe maşina Poliţiei! E o PREMI... Un bărbat din Iaşi s-a lăsat fotografiat în timp ce urina pe o maşină a Poliţiei şi apoi a postat imaginea pe facebook. Ce i s-a întâmplat apoi bărb...
Caz incredibil în judeţul Neamţ: unui şofer i-a fo... Poliţiştii rutieri au depistat, sâmbătă, pe DN2, în judeţul Neamţ un bărbat care a încălcat de patru ori limita legală de viteză, acesta fiind ame...