INCREDIBIL! Pentru că i-a fost frică să se ducă la dentist, o femeie și-a lipit dinții cu SUPER GLUE! Ce a pățit aceasta după o perioadă de timp!

Angie Barlow a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura pentru că frica de dentist a făcut-o să ia o decizie uluitoare! Femeia s-a hotărât să meargă la doctor după 10 ani de la gestul necugetat. Atenţie, imaginile sunt şocante!

O femeie de 48 de ani, din Marea Britanie, a fost atât de terorizată de vizita la medicul stomatolog încât a preferat să-şi lipească singură dinţii căzuţi, cu super glue.

Situaţia a devenit atât de complicată încât Angie Barlow şi-a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura, din cauza adezivului folosit.

Pentru a-i salva dinţii, medicii stomatologi au fost nevoiţi să-i facă implanturi cu titan.

Femeia a mărturisit, pentru The Mirror, că mama ei a murit de cancer la 34 de ani şi că ea a asociat tot timpul tragedia cu mersul la stomatolog.

„Întotdeauna mi-a fost frică de dentist pentru că mama mea a murit la 34 de ani din cauza cancerului la gât. La un moment dat, s-a dus la dentist pentru a-şi scoate un dinte şi aşa a aflat că suferă de o boală cumplită. Teama a existat tot timpul în mintea mea”, a spus Angie.

Potrivit medicilor, femeia a rămas fără dinţi din cauza fumatului.

loading...

Articole similare:

Sigur nu stiai asta! Ce se intampla daca APESI 30 ... Chinezii folosesc tehnica aceasta de mii de ani. Este una dintre cele mai vechi metode de tratament asiatice. Preseaza ferm pe spatiul dintre deget...
Dupa ce vei afla asta nu vei mai arunca samburii d... Daca te gandeai ca nu au nicio utilitate, iata ca te-ai inselat. Samburii de masline au mai multe intrebuintari decat credeai! Daca deja mananci ma...
Obiceiul de dimineaţă care “ucide” înc... Deşi nu v-aţi fi închipuit, o ceaşcă de cafea consumată pe stomacul gol este un şoc imens pentru întregul organism Motivul?! O ceaşcă de cafea pe s...
Folosiţi becuri economice? Ce pericol se ascunde î... Mulţi dintre noi caută să economisească energie şi bani înlocuind vechile becuri obişnuite cu cele economice, numite impropriu şi “ecologice”. Însă...