INCREDIBIL! Pentru că i-a fost frică să se ducă la dentist, o femeie și-a lipit dinții cu SUPER GLUE! Ce a pățit aceasta după o perioadă de timp!

Angie Barlow a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura pentru că frica de dentist a făcut-o să ia o decizie uluitoare! Femeia s-a hotărât să meargă la doctor după 10 ani de la gestul necugetat. Atenţie, imaginile sunt şocante!

O femeie de 48 de ani, din Marea Britanie, a fost atât de terorizată de vizita la medicul stomatolog încât a preferat să-şi lipească singură dinţii căzuţi, cu super glue.

Situaţia a devenit atât de complicată încât Angie Barlow şi-a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura, din cauza adezivului folosit.

Pentru a-i salva dinţii, medicii stomatologi au fost nevoiţi să-i facă implanturi cu titan.

Femeia a mărturisit, pentru The Mirror, că mama ei a murit de cancer la 34 de ani şi că ea a asociat tot timpul tragedia cu mersul la stomatolog.

„Întotdeauna mi-a fost frică de dentist pentru că mama mea a murit la 34 de ani din cauza cancerului la gât. La un moment dat, s-a dus la dentist pentru a-şi scoate un dinte şi aşa a aflat că suferă de o boală cumplită. Teama a existat tot timpul în mintea mea”, a spus Angie.

Potrivit medicilor, femeia a rămas fără dinţi din cauza fumatului.

loading...

Articole similare:

SECRETUL ținut cu sfințenie de către medici! Consu... Nu este bine să consumăm în exces băuturi alcoolice, însă unele dintre ele sunt recomandate pentru că aduc beneficii în ceea ce priveşte sănătatea noa...
Cum scapi usor de arsurile stomacale Multe persoane sufera ocazional de accese de dispersie acida, asa cum este denumit acest tip de indigestie, provocata de obicei de o problema tempora...
Care este MOTIVUL pentru care apar PETELE ALBE pe ... Medicii dermatologi susţin că asocierea petelor de pe unghii cu lipsa de calciu sau de zinc sunt pure mituri. Adevărul este că aceste pete albe sun...
Dentiștii ți-au ascuns mereu asta! Scapă de TARTRU... Iată câteva remedii care îţi pot fi de folos mai ales atunci când ai frică de dentist. Dacă îţi plac alimentele dulci, bogate în carbohidraţi sau, ...