FOTO: El este FIUL LUI DRACULA! BEA SÂNGE și doarme în SICRIU, dar lumina și usturoiul nu îl afectează!

Bărbatul-vampir spune că s-a săturat ca oamenii să-l judece pentru stilul de viaţă pe care îl duce şi că de multe ori este jignit şi hărţuit din cauza felului în care arată, uneori fiind întrebat dacă nu cumva a fost abuzat în copilărie.

Vlad Ţepeş al Întunericului, un tânăr de 25 de ani din Lancashire, Anglia, trăieşte cu convingerea că este vampir. Şi-a schimbat numele după cel al domnitorului român care a inspirat legenda lui Dracula şi spune că cea mai mare dorinţă a lui este să fie tratat ca o persoană normală.

Încă de la vârsta de 13 ani, englezul care şi-a schimbat legal numele în Vlad Ţepeş al Întunericului, spune că a început să fie fascinat de vampiri şi că a fost iniţiat în lumea morţilor vii de un grup de adepte adolescente.

Chiar dacă doarme într-un sicriu făcut pe comandă, care cântăreşte 25 de kilograme şi are o lungime de doi metri, tânărul spune că nu crede în toate poveştile care se spun despre vampiri. Tocmai de aceea, usturoiul nu are efect în cazul lui şi poate să se plimbe liniştit în timpul zilei, pentru că nici lumina soarelui nu-i face rău.

„Sunt conştient că cele mai multe astfel de idei sunt legende care au fost promovate în filmele cu Dracula sau cele din seria «Amurg”, după cum afirmă bărbatul-vampir. Totuşi, există anumite lucruri pe care simte că trebuie să le facă, aşa că bea sânge de vacă şi de porc, dar şi un tip special de sânge, considerat înlocuitor pentru sângele uman.

Bărbatul-vampir spune că s-a săturat ca oamenii să-l judece pentru stilul de viaţă pe care îl duce şi că de multe ori este jignit şi hărţuit din cauza felului în care arată, uneori fiind întrebat ironic dacă nu cumva a fost abuzat în copilărie. Acesta a adus aminte de o altă tânără, Sophie Lancaster, care a fost ucisă în 2007 pentru că se îmbrăca în stil gotic. ”Oamenii trebuie să accepte că ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru ei, şi invers.

loading...

Articole similare:

Galerie FOTO: Ea e considerată „cea mai frumoasă f... Daphne Joy nu este un nume foarte cunoscut pentru publicul din România. Ei bine, aceasta este una dintre cele mai sexy filipineze și este mama copilul...
VIDEO: O familie locuiește EFECTIV în GARĂ! Părinț... Situaţie dramatică în gara din Câmpina, unde un băieţel în vârstă de doar doi ani este târât de părinţii săi prin viscol, ger şi zăpadă, iar autorităţ...
Caz INCREDIBIL! Un tânăr din România trăiește în A... Caz incredibil la Iasi, unde un barbat in varsta de 32 de ani locuieste in aceeasi casa impreuna cu cele doua iubite si cei cinci copii. Barbatul i...
Forma unghiei te trădează! Privește atent și află ... Dacă credeai că o unghie nu poate însemna nimic, află că te-ai înșelat. Conform BrightSide, forma unghiei tale poate expune multe informații despre...