Daca esti POSESOR de BMW TREBUIE sa fii ATENT la ASTA! SUTE DE MII de masini au fost CHEMATE INAPOI in SERVICE

BMW va rechema in service aproape 200.000 de autovehicule vandute in China – cea mai mare piata auto din lume – din cauza unor probleme la airbag-urile produse de Takata Corp, a anuntat presa, citand Administratia Generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei din China (AQSIQ), transmit AFP si DPA.

Generatoarele de gaz din airbag-urile defecte se pot sparge neasteptat si pot crea reziduuri de substante organice care afecteaza siguranta soferului si a pasagerilor, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul AQSIQ.

Producatorul german de automobile de lux BMW a anuntat ca toate reparatiilor vor fi efectuate gratuit.

Sunt vizate 168.861 de masini importate, care au fost produse in perioada decembrie 2005-decembrie 2011, si 24.750 vehicule produse in China, in perioada iulie 2005-decembrie 2011.

In total, vor fi rechemate la service aproape 200.000 de vehicule care sunt echipate cu airbag-uri produse de compania nipona Takata.

In iunie, Takata a anuntat ca 150 de persoane au fost ranite si 15 au decedat din cauza airbag-urilor defecte. Problemele de la Takata au forta companiile sa initieze cea mai mare rechemare in service din istoria industriei auto.

In 2015, BMW a fost pentru al treilea an consecutiv cel mai mare producator de automobile de lux, cu 1,91 milioane de vehicule.

loading...

Articole similare:

VIDEO: Un CLAN de ROMI din LUGOJ si-au pus SIRENE ... O masina apartinand unor romi a fost filmata gonind pe strazile din oras cu girofarul si sirenele pornite. Imaginile care au scandalizat internetul au...
VIDEO: Puteau provoca un DEZASTRU! Doi şoferi au ... Grăbiţi să ajungă la munte, doi şoferi au început joc periculos pe DN 1, la peste 100 de kilometri pe oră. S-au şicanat preţ de câteva minute, spre sp...
BOMBĂ. Guvernul pregătește o taxă auto de intrare ... Guvernul pregătește pentru proprietarii de mașini, în locul timbrului de mediu, introducerea unei taxe de poluare sub formă de vignetă, diferențiată c...
Caz incredibil în judeţul Neamţ: unui şofer i-a fo... Poliţiştii rutieri au depistat, sâmbătă, pe DN2, în judeţul Neamţ un bărbat care a încălcat de patru ori limita legală de viteză, acesta fiind ame...