Daca esti POSESOR de BMW TREBUIE sa fii ATENT la ASTA! SUTE DE MII de masini au fost CHEMATE INAPOI in SERVICE

BMW va rechema in service aproape 200.000 de autovehicule vandute in China – cea mai mare piata auto din lume – din cauza unor probleme la airbag-urile produse de Takata Corp, a anuntat presa, citand Administratia Generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei din China (AQSIQ), transmit AFP si DPA.

Generatoarele de gaz din airbag-urile defecte se pot sparge neasteptat si pot crea reziduuri de substante organice care afecteaza siguranta soferului si a pasagerilor, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul AQSIQ.

Producatorul german de automobile de lux BMW a anuntat ca toate reparatiilor vor fi efectuate gratuit.

Sunt vizate 168.861 de masini importate, care au fost produse in perioada decembrie 2005-decembrie 2011, si 24.750 vehicule produse in China, in perioada iulie 2005-decembrie 2011.

In total, vor fi rechemate la service aproape 200.000 de vehicule care sunt echipate cu airbag-uri produse de compania nipona Takata.

In iunie, Takata a anuntat ca 150 de persoane au fost ranite si 15 au decedat din cauza airbag-urilor defecte. Problemele de la Takata au forta companiile sa initieze cea mai mare rechemare in service din istoria industriei auto.

In 2015, BMW a fost pentru al treilea an consecutiv cel mai mare producator de automobile de lux, cu 1,91 milioane de vehicule.

loading...

Articole similare:

6 modele de masini pe care nici vedetele nu si le ... Poate ca celebritatile au totul, dar exista un lucru care nu le diferentiaza de oamenii obisnuiti. Nici actori de succes ca George Clooney sau Leonard...
Au vandalizat acest MERCEDES CLA și i-au furat roț... Un bărbat s-a trezit că maşina sa a fost prădată de către hoţi, însă modul în care aceştia au „operat“ pare de-a dreptul incredibil, pentru că jaful p...
Se SCHIMBĂ regulile privind ÎNMATRICULAREA AUTO! C... Guvernul vrea să interconecteze bazele de date ale Poliţiei şi ale autorităţilor fiscale, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, iar în cazul ...
Tarifele de rovinietă se schimbă din nou. Cât vor ... Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că începând cu data de 20 ia...