Daca esti POSESOR de BMW TREBUIE sa fii ATENT la ASTA! SUTE DE MII de masini au fost CHEMATE INAPOI in SERVICE

BMW va rechema in service aproape 200.000 de autovehicule vandute in China – cea mai mare piata auto din lume – din cauza unor probleme la airbag-urile produse de Takata Corp, a anuntat presa, citand Administratia Generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei din China (AQSIQ), transmit AFP si DPA.

Generatoarele de gaz din airbag-urile defecte se pot sparge neasteptat si pot crea reziduuri de substante organice care afecteaza siguranta soferului si a pasagerilor, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul AQSIQ.

Producatorul german de automobile de lux BMW a anuntat ca toate reparatiilor vor fi efectuate gratuit.

Sunt vizate 168.861 de masini importate, care au fost produse in perioada decembrie 2005-decembrie 2011, si 24.750 vehicule produse in China, in perioada iulie 2005-decembrie 2011.

In total, vor fi rechemate la service aproape 200.000 de vehicule care sunt echipate cu airbag-uri produse de compania nipona Takata.

In iunie, Takata a anuntat ca 150 de persoane au fost ranite si 15 au decedat din cauza airbag-urilor defecte. Problemele de la Takata au forta companiile sa initieze cea mai mare rechemare in service din istoria industriei auto.

In 2015, BMW a fost pentru al treilea an consecutiv cel mai mare producator de automobile de lux, cu 1,91 milioane de vehicule.

loading...

Articole similare:

Caz incredibil în judeţul Neamţ: unui şofer i-a fo... Poliţiştii rutieri au depistat, sâmbătă, pe DN2, în judeţul Neamţ un bărbat care a încălcat de patru ori limita legală de viteză, acesta fiind ame...
Un tânăr BEAT şi fără permis de conducere a rămas ... Un şofer în vârstă de 19 ani, beat şi fără permis de conducere, a rămas suspendat cu maşina în copac în urma unui accident rutier. El a lovit un cap ...
Anunțul unui român din Pitești care vinde un VW Pa... Anunțul postat de un piteștean pe site-ul Autovit.ro ne arată cât de creativ pot fi românii când vine vorba despre mașinile lor. Bărbatul încearcă să-...
LOVITURA DURA! Romanii nu-si mai pot inmatricula m... In acest moment romanii nu-si pot inmatricula masinile, relateaza jurnalmm.ro. Registrul Auto Roman (RAR) abia isi vor relua programul dupa luna ma...